Våre pølsemakere

Proffen og hjemmeproffen

Proffenes veiledning

Hjemmeproffen prøver seg

Vi i NotimShop har selvsagt fagbrevet i orden. Pølsemakere med mange års erfaring fra ulike sider av kjøttbransjen. På disse sidene vil du finne interessante artikler og veiledninger til hvordan ting skal gjøres på kjøkkenbenken. For å holde deg oppdatert anbefaler vi deg å følge oss på Facebook.

facebook thumbnail

Vi ønsker å sette fokus på hjemmeproffen og vil på disse sidene legge ut artikler der vi prøver produktene på familie og venner lar de uttrykke sin ærlige mening om hvordan pølsebaksten har gått. Vi oppfordrer andre til å gjøre det samme og dele med oss på facebook.

facebook thumbnail

Hjemmelagde pølser

Vi viser deg hvordan du lager pølser hjemme på kjøkkenbenken. Det er langt ifra vanskelig, og resultatet blir gode pølser hele familien kan nyte.

Slik gikk det…

da vi tok med oss en pakke hjem for å prøve på vår egen kjøkkenbenk.

Vi har laget en bildeserie der vi lager Merguezpølse hjemme sammen med to juniorpølsemakere.

Hvor farlig er det å spise bearbeidet kjøtt?

Vi har skrevet litt om akkurat det. Vi kunne skrevet langt om dette. Vi, som leverandør til næringsmiddelbransjen, jobber med løsninger som skal gjøre maten sunnere og bedre for alle. De som produserer maten vår forsøker hele tiden å tilpasse seg kravene til forbrukeren. Det skal bli sunnere, og det skal bli bedre, det er slik vi vil at det skal være. Alle vi som leverer mat i Norge prøver hele tiden å forbedre oss. Vi kunne skrevet mye om dette. Dette innlegget går ikke i dybden, men det sier kanskje noe om hvor farlig noe er, og om dette nødvendigvis stemmer neste år, eller om 10 år for den saks skyld. Ting har det med å forandre seg. Du kan lese mer ved å trykke her.