Våre pølsemakere
Proffen og hjemmeproffenProffenes veiledning
Hjemmeproffen prøver seg
Hjemmelagde pølser
Vi viser deg hvordan du lager pølser hjemme på kjøkkenbenken. Det er langt ifra vanskelig, og resultatet blir gode pølser hele familien kan nyte.
Slik gikk det…
da vi tok med oss en pakke hjem for å prøve på vår egen kjøkkenbenk.
Vi har laget en bildeserie der vi lager Merguezpølse hjemme sammen med to juniorpølsemakere.
Hvor farlig er det å spise bearbeidet kjøtt?
Vi har skrevet litt om akkurat det. Vi kunne skrevet langt om dette. Vi, som leverandør til næringsmiddelbransjen, jobber med løsninger som skal gjøre maten sunnere og bedre for alle. De som produserer maten vår forsøker hele tiden å tilpasse seg kravene til forbrukeren. Det skal bli sunnere, og det skal bli bedre, det er slik vi vil at det skal være. Alle vi som leverer mat i Norge prøver hele tiden å forbedre oss. Vi kunne skrevet mye om dette. Dette innlegget går ikke i dybden, men det sier kanskje noe om hvor farlig noe er, og om dette nødvendigvis stemmer neste år, eller om 10 år for den saks skyld. Ting har det med å forandre seg. Du kan lese mer ved å trykke her.