Kroktarm

Naturlig skrelltarm i buer

Kroktarm

heter det på fagspråket. Storfetarm gir et bedre bilde av hvor denne naturtarmen kommer fra. Brukes tradisjonelt sett til julepølse, medisterpølse, spekemorr og middagspølser. Av naturlige årsaker brukes denne kun til de største pølsene. Kroktarmen har noen fordeler i forhold til svinetarm, der svinetarmen «limer» seg fast til farsen, vil kroktarmen lett la seg fjerne etter koking. Skal julepølsa serveres til barn er dette en fordel. Kroktarm gir i tillegg et glatt og fint uttrykk på pølsa. Sorteres i størrelse på diameteren og strekker seg fra 36mm til 48mm+. Julepølse er en god referanse for dette produktet og lages da vanligvis i 38-40mm, eller 40-43mm.

  • Bunnender (Storfe) kal. 100/110 – 5 stk

    kr 299,00 Inkl. MVA
  • Bunnender (Storfe) kal. 130+ – 5 stk

    kr 299,00 Inkl. MVA
  • Bunnender (Storfe) kal. 70/80 – 5 stk

    kr 269,00 Inkl. MVA
  • Bunnender, dobble (Storfe) kal. 120+ – 5 stk

    kr 399,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm

    Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 250m

    kr 1.349,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm

    Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 50m

    kr 369,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 6m

    kr 129,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 250m

    kr 1.499,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 50m

    kr 409,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 6m

    kr 149,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 250m

    kr 1.899,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 50m

    kr 479,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 5m

    kr 199,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 46+ Tørrsaltet 18m

    kr 299,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 46+ Tørrsaltet 36m

    kr 449,00 Inkl. MVA
  • Kroktarm 46+ Tørrsaltet 5m

    kr 229,00 Inkl. MVA

Handlekurv