Svinetarm
For de grove pølseneSvinetarm
Brukes til grovere pølsetyper som chorizo, middagspølse, bratwurst, knakkpølse og medisterpølse. Svinetarmen er tykkere enn fåretarmen og gir seg gjerne litt mer til kjenne når man biter i pølsa. Den må gjerne stekes litt ekstra for å gi en god spiseopplevelse. Svinetarmen er sterk og er derfor godt egnet for en pølsemaker som er ny i faget. Som med fåretarm sorteres svinetarmen i ulike størrelser basert på diameteren. De smaleste sorteringen av svinetarm starter på 26mm og den største slutter på 43mm+. Typiske varianter vi kjenner er knakkpølse som stort sett lages i 30-32mm og julepølse som lages i 38-40mm.
-
Svinetarm 28-30 SoftTube 180m
kr 1.049,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 28-30 Tørrsaltet 14m
kr 199,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 28-30 Tørrsaltet 90m
kr 549,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 30-32 SoftTube 180m
kr 949,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 30-32 SoftTube 900m
kr 2.999,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 30-32 SoftTube 90m
kr 499,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 30-32 Tørrsaltet 10m
kr 149,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 32-34 SoftTube 180m
kr 969,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 32-34 Tørrsaltet 10m
kr 159,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 34-36 SoftTube 180m
kr 969,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 34-36 Tørrsaltet 9m
kr 159,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 36-38 SoftTube 180m
kr 969,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 36-38 Tørrsaltet 9m
kr 159,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 38-40 SoftTube 180m
kr 899,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 38-40 SoftTube 900m
kr 3.399,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 38-40 SoftTube 90m
kr 569,00 Inkl. MVA -
Svinetarm 38-40 Tørrsaltet 7,5m
kr 149,00 Inkl. MVA