Kroktarm
Naturlig skrelltarm i buerKroktarm
heter det på fagspråket. Storfetarm gir et bedre bilde av hvor denne naturtarmen kommer fra. Brukes tradisjonelt sett til julepølse, medisterpølse, spekemorr og middagspølser. Av naturlige årsaker brukes denne kun til de største pølsene. Kroktarmen har noen fordeler i forhold til svinetarm, der svinetarmen «limer» seg fast til farsen, vil kroktarmen lett la seg fjerne etter koking. Skal julepølsa serveres til barn er dette en fordel. Kroktarm gir i tillegg et glatt og fint uttrykk på pølsa. Sorteres i størrelse på diameteren og strekker seg fra 36mm til 48mm+. Julepølse er en god referanse for dette produktet og lages da vanligvis i 38-40mm, eller 40-43mm.
-
Bunnender (Storfe) kal. 100/110 – 5 stk
kr 329,00 Inkl. MVA -
Bunnender (Storfe) kal. 130+ – 5 stk
kr 329,00 Inkl. MVA -
Bunnender (Storfe) kal. 70/80 – 5 stk
kr 299,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 250m
kr 1.499,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 50m
kr 409,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 38-40 Tørrsaltet 6m
kr 149,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 250m
kr 1.669,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 50m
kr 459,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 40-43 Tørrsaltet 6m
kr 169,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 250m
kr 2.099,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 50m
kr 529,00 Inkl. MVA -
Kroktarm 43-46 Tørrsaltet 5m
kr 219,00 Inkl. MVA