Beskrivelse
Pakken inneholder:
Bakteriekultur – 25 gram (denne trenger du bare bruke 8 g av)
Ingredienspakke 1 – 190 g (Dextrose, rødbete, salt, antioksidant (E 301), krydderekstrakt)
Ingredienspakke 2 – 80 g (Surhetsregulerende middel (E-575))
Ingredienspakke 3 – 50 g (Hvetefiber) inneholder ikke gluten
Ingredienspakke 4 – 400 g (Nitrittsalt)
Krydderblanding – 27 g (Pepper, ingefær, allehånde, nellik, muskat)
Kroktarm kaliber 38-40 10 m
Resept Morrpølse 10 kg – FORSLAG
Til morrpølse kan du bruke forskjellig typer kjøtt. Mange bruker også innmatkjøtt i denne pølsa
Vi setter opp et forslag. Du kan bruke det du har.
3,00 kg Svinekjøtt (renskåret kjøtt fra svin ca 20% fett)
2,50 kg Storfekjøtt (renskåret kjøtt fra Okse/ku 14%)
3,00 kg Fårekjøtt samfengt skjært. evt, annet kjøtt du har
2,0 kg fett fra svin el. 2,5-3,0 kg fett svinekjøtt
1 Morrpølsepakke fra NotimShop
MERK! Bakteriekulturen trenger man ikke bruke mer enn 8 g av.
Forøvrig skal alle ingrediensposene brukes i sin helhet. Du kan selvsagt endre noe hvis du vil, vi har satt opp et forslag basert på hurtig tilvirkning og størst mulig sikkerhet.
For fremgangsmåte kan du lese vår guide, spesielt denne siden.